Trollens födelsedagspresenter



Vi tror att de kommer att bli mycket glada! Och vi med. Tänkt att kunna ta med cyklar när man vill att det skall gå lite snabbt

Vi har turen att ha barn som bara har tio dagar mellan födelsedagarna. Då slipper avundsjukan att bli så stor. Trots det kommer vi nog att ge cyklarna på samma dag. Stora trollet kommer nog inte riktigt klara av att Lilla trollet får sin cykel tio dagar tidigare. Istället får de troligtvis att få cyklarna på sin kalasdag.

På födelsedagen blir det några andra presenter. Egentligen vill vi inte konsumera så mycket. Inte heller skämma bort barnen. Men samtidigt är det så mycket vi vill att de ska få.

Lilla trollet kommer att få en mjukissköldpadda (second hand), ett memory (second hand), en Ludde-bok (12 kronor på cdon) samt några kläder (halva reapriset på Lindex i veckan).

Stora trollet kommer att få sin första låda smålego (halva reapriset - 45 kronor), en simring (9 kronor) samt
en dinosauriebok (59 kronor på bokrean) samt några kläder (halva reapriset på Lindex i veckan).

Cyklarna var dyra (dock beställda från Danmark för att banta ned priset), men övriga presenter desto billigare. Trots det blir det deras dyraste födelsedag det här året. Och billigare lär det väl inte bli när de blir äldre! Jag kan dock meddela att Cyklarna helt och håller finanserades av min försäljning av begagnade ting (köper in billigt, säljer någon krona dyrare) från januari-mars. Härligt.

Kommentarer

REBECKA

Ja, man kan verkligen fynda på tradera. Men jag tycker faktiskt det har blivit dyrt där. Förr i tiden kunde man ju få ett helt tröjpaket för under hundringen.



09:41:29 / 2012-04-26 - http://www.minmoa.se

rebecka

Det systemet låter konstigt. På deras dagis har de sagt att de är bäst att jag lämnar dom vid .nio på morgonen,även om jag inte börjar jobba förena kl två. Eftersom de då hinner följa med på utflykterna och alla grejer sonm de brukar börja med på förmiddagen. Skönt också ned några timmar själv :) så om du började jobba kl två lämnar du typ halv två och så hämtar tex din man dom sen vid fyra? Sen kanske de här systemet missbrukas mkt. Säkert många som säger att de jobbar kväll när de egentligen är ledig.men så är de ju iaf i vanliga fall ned.



15:10:03 / 2012-04-26 - http://www.minmoa.se



Name Mail Blog

Trackback