MysmorgonHär tar vi en lyxmorgon. Stora trollet vaknade tidigt. Lilla trollet sent. I väntan på att lilla trollet skulle vakna hann jag lägga en ansiktsmask. Stora trollet roade sig själv med legot.

Om en vecka är det dags för inskolning av barnen på dagis. Spännande. Fast jag har ingen aning om hur det skall gå till. Vi har inte hört någonting om tider. Jag vet inte ens om barnen skall gå på samma avdelning. Hur vi löser inskolningen annars vet jag inte. Mannen kan inte ta ledigt från jobbet med så här kort varsel.

Stora trollet längtar. Mest efter att få nya kompisar. Vad lilla trollet kommer att säga har jag ingen aning om.

Nu är det dags för påklädning. Sedan skall vi gå och lämna filmer och böcker på biblioteket. I helgen såg jag och mannen första Twilight-filmen. Den var faktiskt över förväntan. Ganska fånig. Men bättre än böckerna som jag hade lite svårt för. De påminer mig om de tidiga Virgina Andrews-böckerna, lite smått pornografiska. Det hindrade oss dock inte från att reservera film nummer två på biblioteket.

Kommentarer

carrå - mamma till Isabella

Ja så är det men det blir nog bra ändå!. Ja det var skönt!

10:50:05 / 2012-01-09 - http://ettnyttsteg.blogg.se/

Jannika mamma till Bönan och krusbärsbebis

Vi har inte riktigt bestämt oss, tror hon får vara kvar på förskolan 15 timmar i veckan OM hon trivs på förskolan! om det verkar som att hon drar nytta av att vara där:) det tror jag iofs att hon kommer göra;) min lilla sociala tjej;)

16:23:43 / 2012-01-09 - http://jannikassmulor.blogg.se/

Sophia, Mamma till Nova

Spännande med dagisinskolning. Både roligt och lite nervöst på samma gång kan jag tänka. Än är det ju ett tag till min lillskrutta ska börja på dagis. Men vips, så är man väl där antar jag... :)

00:43:19 / 2012-01-10 - http://rosasophia.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback