Snö & lördags tipsHär har vi provat på den första snön, men nu är det fint och soligt igen. Skönt. Barnen var dock lyckliga när de fick inviga pulkan.

På måndag är det en stor dag för barnen. De börjar på dagis, båda två, och också på barndans. Det skall bli skönt att komma in i rutinerna. Mindre skönt är att jag skall börja pendla bort från barnen så fort inskolningen är avklarad. Nu längtar jag bara till sommaren är över, och jag slipper det här.

Andra halvan av terminen bjuder i alla fall på examensarbete och uppsatsskivande. Då kan jag vara hemma mycket. Härligt! Innan dess skall jag ut och praktisera. Det ser jag inte så mycket fram emot. Jag känner inte att jag har orken att engagera mig fullt ut i det just nu, men det blir säkert bra ändå.

Idag har jag läst terminens första kursbok och antecknat. Ikväll skall jag nog ta ledigt.Jag kan passa på att tipsa om Lejonet & Björnens ekologiska glass så länge. Den är så gott som helt naturlig. Det är den enda glassen som jag (trots mycket letande) som jag har hittat som är krav-märkt och utan några tillsatser.

Titta innehållsförteckningen och njut: Mjölk*, socker*, smör*, mjölkpulver*, ägg*, frystorkat kaffe**, malt espressokaffe**.
(* KRAV-certifierad råvara.)
(** KRAV & Rättvisemärkt råvara.)

Den finns dessutom i flera smaker:Tyvärr går den nästan bara att hitta i Göteborgs och Stockholms trakten dock.


Kommentarer

ENDENISE - Tävlingar igång ♥

åååh tack för tipset! :D är glasstokig jag!

16:18:17 / 2012-01-14 - http://endenise.se

carrå - mamma till Isabella och bebis i magen

Ja precis tror det finns för och nackdelar med de fleta åldersskillander! japp två år verkar fint tycker jag!..Tack, det gör vi också!

20:12:27 / 2012-01-14 - http://ettnyttsteg.blogg.se/

Isacs Mamma

Hej! Få jag tipsa om min nystartadebloggtävling?

den finner du här http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/nystartadbloggtavling.html

Vore jättekul om du ville vara med!

Hoppas du får en fin vecka <3

23:19:54 / 2012-01-17 - http://isacsmamma.blogg.se/

Sara - Med 3 små busungar!

Snygg vagn ;-)

21:29:44 / 2012-01-23 - http://glamina.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback