En bra dag

Snart invaderas vår lägenhet av syskonbarn. Innan dess skall här bäddas och diskas och kläs på små barn.



Vädret är fint, så sedan blir det nog en lekplatstur med alla barn. Det kommer äldsta syskonbarnet att gilla. De bor på landet, och har inte så många ställen att gå till hemma hos sig sjävla.

Det blir en bra dag. Det har jag bestämt. Ha det ni med!

Kommentarer

Mariam

Jodå, det har jag fått höra förut men ingenting är omöjligt så länge man vet vad man vill och har mottot ” If there is a will, there is a way”. :)



Dels tog jag studenten ett år tidigare än normalt och dels sökte jag direkt in på högskolan. Utöver det har jag visserligen läst mer poäng än vad som krävs, men det är bara sån jag är. Har 105hp i kemi, 90hp i pedagogik, 90hp matematik och 30hp i fysik. Vad kan jag säga – jag gillar att lära och är frågvis och därför har jag nog fastnat i skolvärden. ;)



Jag tycker du verkar ha kommit väldigt långt i livet, med två små och snart en färdig utbildning. Vissa får aldrig det, oavsett hur gamla de blir så visst har du kämpat på. Måste också tillägga att jag gillar din blogg. Till stor del beror det nog på att den är precis som min – att allt allt allt hamnar där (utom bilder på barnen).

13:18:24 / 2011-10-07 - http://mammamariam.blogg.se/



Name Mail Blog

Trackback