BegagnatmarknadJag satte upp ett mål i början av året att sälja av mer begagnade saker. Mitt mål var 500 kronor i januari. Hittills sedan nyår har jag sålt av böcker för 397 kronor. Det ser alltså inte ut som om det är så svårt att nå mitt mål. Skönt. Lite extra pengar är alltid trevligt att ha. Dessutom gillar jag när våra gamla saker kommer till användning på annat ställe.

Jag gillar också att handla begagnat. Min nya favorit är Loppi. Där kostar annonserna ingenting - med andra ord är inte lika många som tar överpriser som det är på Tradera.


Kommentarer

Emmy

Det var ju inte alls dåligt! Och vilket bra tips med en sidan, man kanske ska lägga ut lite barnkläder såm T vuxit ur eller dom som han inte es hann använda innan dom var för små ;-)

Allt kan man ju inte spara även om man vill :-)

13:31:18 / 2012-01-10 - http://bemlan.blogg.se/

Jannika mamma till Bönan och kiwibebis

ja gud ja jag vill ju ha båda hemma, men om hon trivs mkt vill jag inte "sabba" för henne p tvingas skola om igen:)

18:24:52 / 2012-01-10 - http://jannikassmulor.blogg.se/

Emmy

sv. Det är ju perfekt om man kan skänka vidare sådär!

Theo har ärvt nästan alla sina kläder av mina syskon brn, samt av en kompis barn, vilket har varit oroligt tacksamt. Kanske därför v inte hunnit använda mycket av dom saker som faktiskt vait nya !? :-)

13:16:33 / 2012-01-11 - http://bemlan.blogg.se/

carrå - mamma till Isabella

Tack vad snällt att du informera mig, jag hade ingen aning alls! :)..Nu trivs ju Isbaella hittils på dagis men är sugen på att ta hem henne öndå, sjukdomnarna har ju redan börjat, jag vill bara skydda henne..

17:33:21 / 2012-01-11 - http://ettnyttsteg.blogg.se/

carrå - mamma till Isabella

Tack så mycket! :D.. Jaha vad roligt!:), Tycker du det är en lagom ålderskillnad?

14:45:24 / 2012-01-12 - http://ettnyttsteg.blogg.se/

carrå - mamma till Isabella

Jasså hur tätt ville du ha då? :)..Jag ville ha mellan 18 mån-2 år och det taimade jag! :) Haha jaha så kan man ju också göra, hihi.. Vad kul att höra! hoppas mina små också kommer göra det!Ja jag tror också det kommer bli bra, såklart jobbigt imellanåt men tror födelarna med tätt väger över!. Haha ja det har jag aldrig tänkt på men nu när du säger det så, det låter bra! :)

19:27:30 / 2012-01-13 - http://ettnyttsteg.blogg.se/

Jasmine, mamma till Joline

Du har alldeles rätt i att hon fungerar, men i vissa texter kan jag tycka att det känns som ett ställningstagande att använde ordet. Kanske beror det på att jag just skrivit många uppsatser och texter gällande jämställdhet, genus och jämlikhet. Att använda andra ord har fungerat hittills så det är ju knappast så att samhället är i akut behov av ett nytt ord, men debatterna blåser ju upp i ofantlig storlek och jag tror att många uppfattar ordet hen som extremt könsutplånande.Härlig idé med det begagnade. Det borde jag verkligen bli bättre på. I nuläget så är jag för lat för att sälja på blocket/tradera och skänker istället bort barnkläder från POP, Geggamoja, Zara mm. Borde verkligen skärpa mig.

22:49:32 / 2012-03-06 - http://fantasipoesi.blogg.se/Name Mail Blog

Trackback